Pihasuunnittelua Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä

Ympäristösuunnittelu Liisa Alanko Oy toteuttaa piha- ja vihersuunnittelua vankalla kokemuksella. Neuvomme, opastamme, konsultoimme ja suunnittelemme piha- ja viheralueet taloyhtiöissä ja yrityskohteissa. 

Ammattilaisen laatima piha- ja vihersuunnitelma kantaa kauas. Hyvällä pihasuunnittelulla luodaan vallitsevat olosuhteet huomioiden pihasta viehättävä ja vehmas paikka, jossa käytännön toiminnoille on myös osoitettu riittävät tilat.

Piha- ja vihersuunnittelu on varsin kestävä ja kauaskantoinen keino ottaa ympäristö hallitusti haltuun. Hyvin suunniteltu alue muistetaan, ja sinne on miellyttävä palata takaisin. Hyvin hoidettu taloyhtiön tai yrityksen sisääntulo- ja piha-alue onkin aina vahva valttikortti ja luo hyvää mielikuvaa jo itsessään. Saat piha- ja vihersuunnittelupalvelut kattavasti pääkaupunkiseudulle ja Etelä-Suomeen. 

Kysy lisää ja tilaa taidokasta vihersuunnittelua »

Miksi kutsua ammattilainen vihersuunnittelun avuksi?

Piha- ja vihersuunnittelussa kannattaa hyödyntää asiantuntijan apua, jotta varsinaisesta toteutuksesta tulisi mahdollisimman laadukas, kestävä ja ympäristöönsä soveltuva kokonaisuus. Viimeistelty ja hyvin suunniteltu piha on omiaan kohottamaan taloyhtiöiden ja yritysten imagoa. Toteutamme pihasuunnittelua mm. Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää viheralueiden projekteista!

Ota yhteyttä pihasuunnitelmista -kuvake

Etsitkö kokeneen ammattilaisen apua pihasuunnitteluun Helsingissä tai muualla pääkaupunkiseudulla?

Ota yhteyttä pihasuunnittelijaan!