Piha- ja vihersuunnittelu

Ympäristösuunnittelu Liisa Alanko Oy toteuttaa piha- ja vihersuunnittelua vankalla kokemuksella. Neuvomme, opastamme, konsultoimme ja suunnittelemme pihaja viheralueet taloyhtiöissä ja yrityskohteissa. Ammattilaisen laatima piha- ja vihersuunnitelma kantaa kauas.

Hyvällä pihasuunnittelulla luodaan vallitsevat olosuhteet huomioiden pihasta viehättävä ja vehmas paikka, jossa käytännön toiminnoille on myös osoitettu riittävät tilat.

Piha- ja vihersuunnittelu on varsin kestävä ja kauaskantoinen keino ottaa ympäristö hallitusti haltuun – hyvin suunniteltu alue muistetaan, ja sinne on miellyttävä palata takaisin. Hyvin hoidettu taloyhtiön tai yrityksen sisääntulo- ja piha-alue onkin aina vahva valttikortti ja luo hyvää mielikuvaa itsestään. Saat piha- ja vihersuunnittelupalvelut kattavasti pääkaupunkiseudulle ja Etelä-Suomeen. Kysy lisää ja tilaa taidokasta vihersuunnittelua »

Miksi kutsua ammattilainen vihersuunnittelun avuksi?

Piha- ja vihersuunnittelussa kannattaa hyödyntää asiantuntijan apua, jotta varsinaisesta toteutuksesta tulisi mahdollisimman laadukas, kestävä ja ympäristöönsä soveltuva kokonaisuus.Viimeistelty ja hyvin suunniteltu piha on omiaan kohottamaan taloyhtiöiden ja yritysten imagoa.

Laadukasta vihersuunnittelua pääkaupunkiseudulle - ota yhteyttä!

Ympäristösuunnittelu Liisa Alanko Oy toteuttaa vihersuunnittelua mm. Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella - kysy lisää »


Pihasuunnitelma